Webshop

Glasjuwelen

Over Eeuwige Glimlach...

Hoi, ik ben Riet

Ik merk al geruime tijd dat de fantasie uit de kinderzieltjes aan het verdwijnen is, en hier wil ik graag iets aan doen.

Het zou leuk zijn als mensen hun innerlijk kind niet zouden verliezen, zich nog steeds kunnen verbazen over grote en kleine dingen en mooie dingen nog durven zien.
Voor mij is dit, Eeuwige Glimlach...

Een glimlach is meer dan een gelaatsuitdrukking, het is een warmte vanbinnen zoals de geur van regen op een hete zomerdag, of het herkennen van je allerliefste knuffelbeer in de wolken. Voor mij is dit experimenteren met materialen, kleuren en vormen maar ook dit gevoel doen herleven bij jong en oud.

Kriebelt het om zelf te komen experimenteren in één van mijn workshops? Bekijk dan zeker onderaan wat er binnenkort op de planning staat.

De materialen waarmee we aan de slag gaan zijn vooral glas, natuurlijke materialen en kwaliteitsvolle producten maar ook fotografie, spelen met licht en gevoel. 

 

Over mezelf...

Wie ben ik? Iemand die al van kleins af alle kleine juweeltjes, bloemetjes, steentjes en diertje, in de natuur ziet.  Ik had het geluk om al in het secundair naar een kunstschool te gaan en zo mijn blik open te houden voor alle mooie dingen. In het Hoger studeerde ik Glaskunst aan Sint-Lukas Gent. Ondertussen sta ik al meer dan 15 jaar in het secundair onderwijs waar ik Beeld geef. 

Ook thuis leven mijn drie kinderen zich geregeld uit met mijn verf, houtskool en andere tekenmaterialen.  Samen dingen creëren kan zo ontspannend zijn.  

workshop

 
 

Workshops

Contacteer ons