Algemene voorwaarden

De verkoper

De webwinkel Eeuwige Glimlach is gevestigd te België, Waalstraat 98, 9870 Zulte.
Ondernemings & BTW nummer: BE 0893 832 036
Telefoonnummer: +32 498 77 92 85, e-mail: info@eeuwigeglimlach.be

Toepassing

Door het plaatsen van een online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

Prijzen

De prijzen vermeld op de website zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendingskosten. Ze zijn geldig op de dag wanneer ze op onze website worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven. Eeuwige Glimlach kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bv als gevolg van kennelijke invoer-, zet-, of drukfouten.

De verzendingskosten worden berekend op basis van de tarieven van BPost. Als je in België woont, betaal je de standaard verzendingskosten van 6 euro. Bestellingen vanaf 100 euro worden gratis verstuurd (binnen België). Neem contact met ons op voor verzendingen naar andere Europese landen.

Bestelling

Na het plaatsen van een bestelling, ontvang je een bevestigingsmail met daarin de bevestiging van je bestelling, betaling en de totale kostprijs. Mocht er een foutje geslopen zijn in het voorraadsysteem, en het gekozen artikel is niet meer beschikbaar, krijg je daar binnen de 2 werkdagen bericht van.

Betaling

Eeuwige Glimlach werkt voor een veilige betaalomgeving samen met partner Mollie, Dit betaalplatform is geïntegreerd in de Eeuwige Glimlach webshop. Betaling kan gebeuren via creditcard betaling (Visa of Mastercard), via Bancontact/Mister Cash, via online banking (KBC/CBC, ING of Belfius), of via klassieke bankoverschrijving.

Levering

Eeuwige Glimlach probeert een zo snel mogelijke levering te verzekeren. In het punt hieronder (Leveringstermijn) trachten we een indicatie te geven van onze levertermijnen. Deze termijnen zijn echter indicatief en worden louter als aanwijzing gegeven. Eeuwige Glimlach kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen, buiten onze wil om.

De Koper bezorgt aan Eeuwige Glimlach het leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de Koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.

Wanneer de bestelling goed bij ons vertrokken is, maar bij de verzendpartner (Bpost) kwijtraakt, dan kan Eeuwige Glimlach hier niet voor aansprakelijk gesteld worden.

Leveringstermijn

Zodra we jouw betaling hebben ontvangen, wordt jouw pakje verzendklaar gemaakt. Binnen de 1 tot 2 werkdagen na ontvangst van jouw betaling versturen we je pakje via BPost. Het pakje wordt door BPost aan huis afgeleverd, binnen de 2 à 5 werkdagen. Indien je niet aanwezig bent op het tijdstip van deze aflevering, ontvang je een schriftelijke kennisgeving in de brievenbus. Als je wil, kan je natuurlijk ook altijd je werkadres of het adres van een buur of vriend ingeven.

Eeuwige Glimlach kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen opgelopen bij de verzending door Bpost. Overeenkomstig de wet “kopen op afstand” bedraagt de maximale levertijd dertig dagen, tenzij anders overeengekomen. Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, dient Eeuwige Glimlach de Koper hiervan tijdig te verwittigen en heeft de Koper het recht de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de dertig dagen terugbetaald.

Reparatie en garantie

De juwelen van Eeuwige Glimlach zijn van goede kwaliteit maar als er toch iets mis gaat en u kunt aantonen dat het buiten uw schuld om gebeurd is, dan heeft u een garantie van één maand na ontvangst. Reparaties zijn in dit geval kosteloos (als u alle onderdelen goed bijgehouden heeft). De verzendingskosten zijn wel voor rekening van de koper.
Er is geen garantie op het verkleuren van metalen onderdelen, deze verkleuring is natuurlijk en hangt af van de zuurtegraad van uw huid.

Afzien van je aankoop

Je hebt als consument het recht om ons mee te delen dat je afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering. De goederen dienen hierbij in oorspronkelijke staat te zijn en dit geldt niet voor maatwerk. Indien je je op deze mogelijkheid wil beroepen, stuur je eerst een mail naar info@eeuwigeglimlach.be en verzend je de goederen op eigen risico en kosten terug naar:
Riet Delbeke
Eeuwige Glimlach
Waalstraat 98
B-9870 ZULTE

Diversen

Door te bestellen verklaart u ouder te zijn dan 18 jaar.
Bestellen bij Eeuwige Glimlach vereist dat je ons je klantgegevens bezorgt. Eeuwige Glimlach gebruikt deze gegevens voor de administratie van je bestelling, het beheer van bestellingen, leveringen en facturen, het opvolgen van betalingen, en tot slot voor marketing en reclamedoeleinden, in zoverre dat je voor dit laatste je akkoord hebt gegeven tijdens het bestellingsproces. Je hebt ook steeds het recht om af te zien van de reclame- en marketingacties.Je gegevens worden niet doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden. Je hebt als Koper steeds recht op inzage en verbetering van deze gegevens. Op verzoek zal Eeuwige Glimlach je gegevens uit onze database verwijderen. Indien je vragen hebt over deze privacy statement, kan je ons gerust contacteren.